• Badmaat zuigt de penis naar ongekende grootte.

J. Vermeer uit Arnhem

Ik ben eigenlijk nooit echt tevreden geweest met mijn penis. Mijn penis was gewoon onder de gemiddelde maat. Ik heb al veel geprobeerd om mijn penis te verlengen, maar het resultaat was nooit voor lange duur. Ik ben weer op internet gaan zoeken naar een product wat mijn penis wel permanent verlengd. Zo kwam ik de Badmaat tegen, ik had mijn twijfels maar heb het toch besteld. En hier heb ik zeker geen spijt van. Ik gebruik hem nu 6 weken, elke dag een kwartier en mijn penis is nu een paar centimeter gegroeid en ook wat dikker geworden. En dit is wel blijvend. Ik blijf hem voorlopig nog gebruiken en hoop op nog een paar extra centimeter erbij!

G. de Bruin uit Woerden

Ik ben de Badmaat gaan gebruiken omdat ik nooit echt blij was met de maat van mijn penis. Ik wilde ook een grotere penis hebben. De Badmaat heeft ervoor gezorgd dat mijn penis tot nu toe 3 centimeter is toegenomen. Ik durf nu weer afspraakjes te maken met vrouwen. Mijn zelfvertrouwen is weer toegenomen door de Badmaat! Ik ben erg tevreden over dit product.

K. Groot uit Hilversum

Ik heb overal gezocht naar verschillende methodes om mijn penis te vergroten. Ik heb er ook verschillende geprobeerd maar was nooit echt tevreden over het resultaat. Mijn penis werd niet echt groter of het was maar tijdelijk. Ik heb aantal weken terug de Badmaat besteld en ben hem meteen gaan gebruiken. Mijn penis is nu al met 2 centimeter toegenomen. Ik ben blij dat ik niet meer verder hoef te zoeken. Door de Badmaat is mijn penis nu blijvend een paar centimeter groter en dikker geworden!