• Badmaat zuigt de penis naar ongekende grootte.

Het waterslot zorgt voor zuigkracht waardoor de sponscellen groter worden en de penis niet alleen langer wordt maar ook aanzienlijk dikker

U wilt een grote dikke penis waarmee u indruk kunt maken? Volg dan deze adviezen op en maak gebruik van de Badmaat met waterslot om uw penis te vergroten. Telkens als u in bad gaat of onder de douche staat, gebruikt u de Badmaat een kwartiertje en zult u versteld staan van het mooie resultaat. Met dit unieke apparaat vergroot u namelijk uw penis in korte tijd en u hoeft er niet eens veel voor te doen. Gewoon in bad of onder de douche zet u de Badmaat op uw penis en het waterslot doet de rest. Het waterslot zorgt voor een aangename zuigkracht waardoor de sponscellen groter worden en de penis niet alleen langer wordt, maar ook aanzienlijk dikker.

Ook voor onder de douche

Voordelen:

  • Zeer handzaam
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Eenvoudig in gebruik

Wat kunt u verwachten:

  • Binnen 15 minuten resultaat
  • Langere en dikkere penis
  • Meer zelfvertrouwen
  • Blijvend resultaat

Waarom is de Badmaat beter?

Al binnen slechts 15 minuten ziet u een geweldig resultaat. De Badmaat weet het nuttige met het aangename te verenigen; een aangename zuigende werking die tegelijkertijd uw penis groter maakt. Het nieuwste en best werkende apparaat om de penis binnen zeer korte tijd te vergroten. Misschien wist u niet dat u de grootte van uw penis, gewoon in uw eigen prive omgeving met zeer goede resultaten kunt vergroten. Het programma duurt 6 weken, slechts 15 - 20 minuten per keer en dan heeft u een langere, dikkere en gezondere penis waar u blijvend van kunt genieten. Dit lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het werkt absoluut! Veel mannen gebruiken het apparaat tijdens een dagelijks bad of douche, waardoor ze snel vooruitgang boeken! De penis is verdeeld in 3 kamers, 2 grote kamers aan de bovenkant (corpora cavernosa) en een kleinere kamer aan de onderkant welke dient om te plassen en klaar te komen (corpus spongisum). Als u een erectie krijgt geven de hersens een hormoon vrij wat bloed naar de penis stuurt. Deze bloeddruk vult de bovenste kamers wat zorgt voor een stevige erectie. Echter de lengte en bloeddruk van de corpora cavernosa bepaalt de lengte van je penis.

Iedere man wil toch een maatje groter!

Hoe werkt Badmaat:

De Badmaat werkt volgens het vacuüm principe dat wordt opgewekt door middel van het waterslot en rubber balg aan de onderkant van de Badmaat. Als de pomp gevuld is met heerlijk warm water wordt hij over de penis geschoven tot aan de basis. Door daarna met pompbewegingen overtollig water uit de Badmaat te persen ontstaat een vacuüm die een aangename zuigende kracht uitoefend op de penis. Deze zuiging zorgt dat er meer bloed naar de penis stroomt waardoor de penis zich in alle richtingen gaat vergroten om het verschil in ruimte binnen in de Badmaat te compenseren. Door dit regelmatig te doen resulteert het in een permanente en blijvende vergroting

Betere ontwikkeling van de bovenste kamers

Betere ontwikkeling van de bovenste kamers

Als u de Badmaat regelmatig gebruikt, vergroten de bovenste kamers van de zwellichamen en wordt er meer bloed doorgelaten. Hierdoor wordt uw penis groter en is het resultaat ook blijvend. U kunt het vergelijken met bodybuilding. (zie fig. 1) Het mooie design van de nieuwe pomp zorgt voor een maximale groei na veelvuldig gebruik, zonder de nadelen die andere pompen soms bieden. Uw penis begint te groeien zodra er steeds meer water uit de pompt geperst wordt.

Bekijk zelf hoe snel het verschil zichtbaar is.

Werking van Badmaat in combinatie met de Libido7 pillen.

Badmaat wordt gebruikt in combinatie met Libido7. Badmaat verhoogt de bloedtoevoer naar de penis, daardoor groeit het spierweefsel mee om het bloed te kunnen verwerken. Door de inname van Libido7 neemt het vermogen van de seksuele orgaanfuncties toe. Libido7 zorgt voor de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen en beïnvloedt de erogene zones positief, waardoor u sneller en makkelijker een langdurige, harde erectie krijgt. Doordat de erectie niet alleen van buitenaf beïnvloed wordt maar ook vanuit het lichaam wordt gestimuleerd, zal het resultaat u zeker verrassen!

Altijd al een grote penis willen hebben? Vanaf nu heb je je erectie zelf onder controle. Met Badmaat in combinatie met Libido7 lukt dat zeker!